luni, 2 iunie 2008

Cautam Primar! Rugam seriozitate!



Alegerile au venit, alegerile au trecut si sincer sa fiu nu ma incearca nici un sentiment de exaltare. Nu stiu de ce dar consider ca la momentul actual Romania se afla in criza acuta de lideri politici, de programe politice bine structurate, bine definite si cu o tenta totusi realista.
Iar daca disecam problema in amanunt vom vedea ca un “rogvaiv” de partide politice, de orientari de stanga, dreapta, centru, nord, sud, vest, est si alte subpuncte cardinale sunt nevoite a-si impune interesele si punctele de vedere unul in fata celorlalte. Si macar de ar fi interesele comunitatilor pe care le deservesc , insa in Romania secolului XXI imi este foarte clar faptul ca instinctul de haita si interesul de sine primeaza in fata realelor nevoi ale alegatorilor.
Cum o solutie decenta pentru Romania nu avem si nici nu vom avea in urmatorii 10-20 de ani propun sa ne hotaram asupra carui partid punem stampila pe buletinul de vot, intrucat a umfla conturile unui singur partid mi se pare mai uman decat a ingrasa conturile mai multor entitati politice.
Pana la reale optiuni politice voua somnorosilor va urez: Craciun Fericit!



Desperado-Daca as fi primar

Niciun comentariu: